Serbian English Russian
VTEM skitter

Kvalitet

Pružamo vam vrhunski kvalitet usluge po povoljnim cenama!
VTEM skitter

Najbolja solucija

Mi uvek koristimo nove i sertifikovane kamione za prevoz vašeg tereta
VTEM skitter

Transport

Transportujte lako vaš teret na bilo kojoj tački sveta

image 5ff4a8d56d19a8a8e31f9acabd5ff01079749f7a44e12149d3366576b6e2053d VPod pojmom vozni park podrazumeva se skup svih transportnih sredstava jedne organizacije (teretna motorna vozila, tegljači, prikolice i poluprikolice). S toga vozni park našeg preduzeća broji oko 10 kombi i pikap vozila (nosivosti do 2500 kg), 10 kamiona (nosivosti do 12t) i više od 40 kamiona šlepera (nosivosti do 24t), najnovije generacije. Sva vozila zadovoljavaju standarde EURO 5 emisije izduvnih gasova i buke.


Vozila poseduju potrebne sertifikate za saobraćaj i sve neophodne dozvole za transport robe kako u Evropskoj uniji tako i u zemljama ostalog dela Evrope i Bliskog Istoka.


Sa velikim uspehom transportujemo standardnu robu, opasnu (ADR) robu, robu na temperaturnom režimu, praškaste materijale, kontejnere, vangabaritnu robu.


Struktura voznog parka: 

 • Tegljači sa standardnim poluprikolicama
 • Tegljači sa mega poluprikolicama
 • Tegljači sa poluprikolicama furgonima
 • Tegljači sa otvorenim prikolicama
 • Tandem prikoličari
 • Tegljači sa poluprikolicama hladnjačama 
 • Tegljači sa poluprikolicama cisternama 
 • Tegljači sa poluprikolicama kiperkama
 • Tegljači sa poluprikolicama kontejnerkama
 • Kamioni kiperi
 • Kombi vozila
 • Pick-up vozila

Sva naša vozila podvrgnuta su pregledu propisanom ADR (European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road - Evropski sporazum o međunarodom drumskom prevozu opasne robe) i poseduju sertifikate o ispravnosti vozila za prevoz opasnih materija svih klasa (eksplozivi, gasovi, zapaljive tečne i čvrste materije, oksidirajuće materije, otrovne, korozivne i mešovite supstance), izuzev klase 7. Svi vozači poseduje ADR sertifikate o stručnoj osposobljenosti za prevoz opasnih materija.

Deo voznog parka čine i kamioni sa frigo prikolicama standarda EURO 5, pretežno angažovanih u prevozu prehrambenih proizvoda (voća, povrća, mesa, mesnih prerađevina i mlečnih proizvoda) i druge komercijalne robe pod režimom, uz praćenje i dokumentovanje temperature u transportu. Svako vozilo poseduje 33 euro palete za zamenu.

Svako naše vozilo ima ugrađen GPS sistem za satelitsko praćenje te klijent u svakom momentu može biti obavešten o kretanju vozila i tereta.

Posedujemo sertifikat iz oblasti upravljanja kvalitetom QMS – ISO 9001. A politika zaštite životne sredine je sastavni deo naše poslovne politike i zasnovana je na ispunjavanju zakona, pravilnika i standarda  ISO 14001, kao i naše dobre prakse. Sva vozila poseduju potvrdu o sposobnosti za korišćenje u drumskom saobraćaju (’’bela potvrda’’). Posedujemo dozvole za međunarodni transport robe za sve zemlje Evrope, kao i CEMTdozvole, tako da uspešno rešavamo kako bilateralne tako i transporte za i iz trećih zemalja. Sva vozila imaju sertifikate i potvrde o ispunjavanju tehničkih uslova u pogledu buke i emisije zagađivača i tehničkih uslova u pogledu bezbednosti teretnih vozila i potvrdu o ispunjavanju tehničkih uslova bezbednosti za priključno vozilo.

Sva naša vozila mogu da prevoze robu pod TIR karnetom (Carinska konvencija o međunarodnom prevozu robe na temelju karneta TIR). Roba koja se prevozi pod TIR karnetom preko međunarodnih granica ima minimum ometanja, smanjena su kašnjenja i troškovi tranzita, pojednostavljena je dokumentacja i više nema potrebe za garantnim depozitom na tranzitnim granicama.

Sva naša vozila imaju CMR osiguranje kod osiguravajućeg društva “DDOR NOVI SAD” AD Novi Sad u iznosu do 300.000,00 €.