Serbian English Russian
VTEM skitter

Kvalitet

Pružamo vam vrhunski kvalitet usluge po povoljnim cenama!
VTEM skitter

Najbolja solucija

Mi uvek koristimo nove i sertifikovane kamione za prevoz vašeg tereta
VTEM skitter

Transport

Transportujte lako vaš teret na bilo kojoj tački sveta

zavrsni gradjevinski radovi

Koliko su bitni grubi gradjevinski radovi,prilikom izgradnje ,veliku pažnju poklanjamo i završnim radovima.Smatramo da je to jednako bitan i važan faktor.Za izvođenje ove grupe radova sarađujemo sa podizvođačima već dugi niz godina I zajedno sa njima izvodimo sledeće grupe radova:

  • Bravarske,
  • Stolarske,
  • Podopolagačke,
  • Keramičarske,
  • Gipsarske,
  • Molerske i fasaderske radove,
  • Unutrašnje instalacije vodovoda i kanalizacije i,
  • Sanitarni uređaji.

 

Bravarski radovi

U saradnji sa podizvođačima već dugi niz godina izrađujemo i ugrađujemo aliminijumske i PVC prozore, vrata i portale, sa i bez termoprekida. Takođe izrađujemo i ugrađujemo bravariju od aluminijumskih eloksiranih profila u svemu prema tehničkoj dokumetaciji pravilima struke.

Stolarski i podopolagački radovi

Stolarske i podopolagačke radove izvodimo sa dugogodišnjim saradnicima, izradu i ugradnju stolarije u masivu, furniru i postavljanje i izradu parketa, dok postavljanje laminatnih podova izvodimo uglavnom u sopstvenoj režiji.

Keramičarski radovi

Već godinama unazad bavimo se nabavkom i ugradnjom podnih i zidnih keramičkih pločica raznih dimenzija sa polaganjem na lepku ili cementnom malteru. Pored klasične keramike iza sebe imamo niz objekata u kojima se zahtevala kiselootporna keramika na kiselootpornom lepku u hemijski industrijama tj. kiselim sredinama sa posebnim načinom izvođenja u svemu prema propisima za takve objekte i način ugrađivanja takvih vrsta materijala.

Gipsarski radovi

U saradnji sa dugogodišnjim partnerima bavimo se i ovom vrstom radova godinama unazad. Iza nas je mnoštvo objekata u kojima su izvedeni ovi radovi. Uglavnom se bavimo izvođenjem spuštenih plafona od običnih i vlagootpornih GK ploča, pregradnih zidova, obloga zidova, maski stubova i cevi, obloga greda, špaletni na pocinkovanoj konstrukciji sa i bez termoizolacije.

Molerski i fasaderski radovi

Ovom grupom radova se bavimo dugi niz godina i za izvođenje istih koristimo najkvatitetnije boje i materijala kako za fasade tako i za izvođenje ovih radova unutar objekata.

Unutrašnje instalacije vodovoda i kanalizacije i sanitarni uređaji

Pored izrade nove vodovodne i kanalizacione mreže sa stručnim saradnicima za ovu oblast rada, bavimo se rekonstrukcijama postojećih vodovodnih i kanalizacionih mreža već godinama unazad sa nabavkom i ugradnjom kvalitetnih sanitarnih uređaja.