Serbian English Russian
VTEM skitter

Kvalitet

Pružamo vam vrhunski kvalitet usluge po povoljnim cenama!
VTEM skitter

Najbolja solucija

Mi uvek koristimo nove i sertifikovane kamione za prevoz vašeg tereta
VTEM skitter

Transport

Transportujte lako vaš teret na bilo kojoj tački sveta

nemaslikePreduzeće Panekspres je osnovano 21. septembra 1991. godine. Možemo se pohvaliti da je transport robe delatnost sa kojom je naša kompanija učinila prve korake u osvajanju tržišta, a danas smo jedan od lidera u toj oblasti.Ciljevi koji čine temelje propisa kojima se uređuje drumski transport robe, a kojih se naša kompanija strogo pridržava, su sledeći: ekonomska efikasnost, pravičnost (nepristrasnost, poštenje), bezbednost i zaštita životne sredine.

Konstantnim ulaganjem u najsavremeniji vozni park, praćenjem svetskih standarda u pružanju usluga, kvalitetom, efikasnošću i konkurentnim cenama, kompanija je uspela da se nametne kao jedna od vodećih u oblasti transporta. Postali smo lider u transportu opasne (ADR) robe. Zahvaljujući poverenju svojih klijenata raširili smo svoju mrežu po celoj Evropi. Takođe, naša vozila su angažovana i za transport robe u regionu CEFTA sporazuma (Bugarska,Crna Gora,Hrvatska,Makedonija,Rumunija, BiH, Mađarska, Slovenija, Češka), tako da postajemo lider i u regionalnom drumskom transportu.različitih vrsta roba.

Transportne usluge pružamo priključnim vozilima sa ceradom, furgonima, frigo vozilima, silo cisternama, kiperima, kombi i pick-up vozilima. Specijalizovani smo i za prevoz eksploziva, kontejnera, kao i vangabaritne robe. Bilo da Vaša pošiljka zahteva kompletan tovarni prostor kamiona ili samo njegov deo, za bilo koju vrstu robe, Panekspres Vam nudi jedinstvena transportna rešenja.

Od samog početka naš cilj je da  postanemo jedan od najkvalitetnijih i najpouzdanijih partnera u delu transporta, kako domaćem tako i međunarodnom. To postižemo svakodnevnim profesionalnim radom i pravilnim pristupima u rešavanju i najsitnijih problema. Na ovaj način u prilici smo da svim našim sadašnjim i budućim partnerima ponudimo strateško partnerstvo uz visok nivo znanja. Istovremeno celokupna delatnost praćena je stručnom logistikom našeg rukovodećeg tima. Potvrdu svog kvalitetnog i korektnog rada imamo u zavidnim količinama prevezene robe i u broju zadovoljnih klijenata tokom svih ovih godina rada.

Pored transporta koji je osnovna delatnost kojom se bavimo, bavimo se još i izvođenjem građevinskih i građevinsko – zanatskih radova, i uslugama građevinske mehanizacije od samog postanka firme pa do danas. Za izvođenje grubih građevinskih radova firma poseduje sopstvenu mehanizaciju, radnu snagu i potrebno stručno osoblje, dok za izvođenje građevinsko – zanatskih radova ostvarujemo saradnju sa grupom podizvođača za različite zanatske radove već dugi niz godina.

Bez obzira na sektor u kojem poslujete Panekspres Vam stavlja na raspolaganje usluge skladištenja kao sastavni deo transfera robe od Vaših dobavljača do krajnjih korisnika.Skladištenje robe je jedan od naših prioriteta i delatnost na koju smo ponosni. Usluge koje pružamo su visokog kvaliteta i standarda.

Ulažemo svaki napor u inverstiranje u moderne sisteme, uređaje, opremu, kao i u njihovo održavanje, a naročito se zalažemo za odabir i obuku zaposlenih kako bismo kontinuirano održali visok nivo.